Polisskolan 3 - Begåvningsreserven

Polisskolan 3 – Begåvningsreserven

Lieutenant Debbie Callahan: You had impressive moves for a cadet.
Cadet Nogata: Thank you. You see, it's a matter of the mind being mightier than the bosom.
Lieutenant Debbie Callahan: Interesting theory.

Polisskolan 3 – Begåvningsreserven är regisserad av J och är en rolig komedi som fortsätter berättelsen om den snurriga polisskolan och dess aspiranter.

I filmen hotas polisskolan av nedläggning när borgmästaren utlyser sparplaner. För att rädda sin älskade skola och deras egna framtid som poliser tar de till alla möjliga och omöjliga knep för att vinna över en rivaliserande skola.

Frågan är om de lyckas med detta svåra uppdrag och om de kan bevisa för borgmästaren att deras otraditionella och galna metoder faktiskt fungerar och är värda att satsa på. Genom en kombination av skratt, klantiga misstag och oväntade twistar får vi följa aspiranternas äventyr och deras försök att rädda skolan.

I rollerna ser vi bland annat Steve Guttenberg, Leslie Easterbrook och David Graf, som återigen gestaltar de karaktärer vi lärt känna och älska från de tidigare Polisskolan-filmerna. Deras kemi och humoristiska talanger bär verkligen upp filmens kaotiska och underhållande handling.

Polisskolan 3 – Begåvningsreserven är en mustig komedi som lockar fram skratt och bjuder på en hel del överraskningar. Med en blandning av galna idéer, tokiga karaktärer och en kämparanda som inte går att besegra, får tittarna en underhållande och rolig filmupplevelse.