Office Christmas Party

Office Christmas Party

Lonny: So, Carol. You know, that's my grandmother's name.
Carol Vanstone: [distracted momentarily] Mmm. No, I did not know that.
Lonny: Yeah.
Carol Vanstone: Oh.
Lonny: It's kind of an old-timey name. Don't really hear "Carol" much anymore. It's like…
[imitates an old woman]
Lonny: "Hi, I'm Carol. I gotta get home before I miss my stories." "Hi, I'm Carol. I heard about Pearl Harbor on the radio." "Hi, I'm Carol. I died in the beginning of 'Up'."

Office Christmas Party är en komedi som tar upp vikten av att släppa loss och ha kul, särskilt när ens jobb hänger på det. Filmen regisseras av W och handlar om en it-företags VD som försöker stänga ned sin brors filial på grund av dess oansvariga festande. För att rädda jobben måste brodern och hans trogne andreman Josh mobilisera hela personalen och ordna en spektakulär julfest på kontoret.

Den episka festen är avsedd att imponera på en viktig kund och därigenom säkra ett kontrakt som kan rädda alla anställningar. Jason Bateman, Olivia Munn och T.J. Miller är några av de populära skådespelarna i denna sprudlande julfilm.

Office Christmas Party tar oss med på en galen och kaotisk resa full av oväntade händelser och oemotståndlig humor. Det är en film som påminner oss om vikten av att ha balans i livet och att ibland behöva släppa loss och njuta av en oförglömlig fest.