Need for Speed

Need for Speed

Monarch: Racers should race, cops should eat donuts.

Need for Speed är en actionfylld film regisserad av Scott Waugh. Handlingen kretsar kring mekanikern och racerföraren Tobey, spelad av Aaron Paul, som blir bedragen av den rike och arrogante föraren Dino, spelad av Dominic Cooper, och hamnar i fängelse. Efter att han äntligen släpps ut, bestämmer Tobey sig för att delta i ett farligt lopp som sträcker sig över hela landet för att hämnas på Dino.

Tillsammans med sin lojala partner och ett team av skickliga förare ställer sig Tobey på startlinjen för att inte bara vinna loppet, utan också bevisa sin oskuld och avslöja Dinos skumma affärsmetoder. Under loppets gång möter Tobey enligt Imogen Poots gestaltade Julia, en snygg och skicklig bilhandlare. Tillsammans tar de sig an farliga vägar, rasande rivaliteter och obeskrivlig fart för att nå sitt mål.

Med spektakulära racescener och adrenalinfylld action skapar filmen ett spännande äventyr för tittarna. Aaron Paul och Dominic Cooper levererar starka och övertygande prestationer i rollerna som de rivaliserande förarna Tobey och Dino. Imogen Poots gör sin närvaro känd som en intelligent och orädd bilhandlare som snabbt blir en ovärderlig resurs för Tobey.

Need for Speed är en film som passar för bilälskare och actionfantaster. Det är en berättelse om hämnd och mod, där Tobey kämpar mot allt för att återupprätta sitt goda namn och uppnå rättvisa. Med spännande biljakter, intensiva lopp och en engagerande handling tar filmen tittarna med på en adrenalinfylld resa över landet.