Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow

Rita Vrataski: What do we do now?
Cage: I don't know. We've never gotten this far.

Edge of Tomorrow är en actionfylld science fiction-film regisserad av D, som tar oss med till en nära framtid där jorden är hotad av en främmande och överväldigande fiende. Officer William, spelad av Tom Cruise, dras in i kampen mot dessa varelser men blir dödad under stridens hetta. Istället för att möta sin slutliga död fastnar William i en mystisk tidsloop, där han tvingas uppleva samma brutala krig om och om igen.

Tack vare denna tidsloop får William möjlighet att lära sig av sina misstag och förbättra sina förmågor för varje gång han dör. Med hjälp av den tuffa och erfarna soldaten Rita, spelad av Emily Blunt, bildar de en allians för att kämpa mot fienden och försöka finna ett sätt att avsluta tidsloopen och rädda mänskligheten.

Filmen Edge of Tomorrow bjuder på både spänning och action, samtidigt som den utforskar teman som mod, uthållighet och mänsklighetens förmåga att lära sig från sina misstag. Skådespelare som Tom Cruise, Emily Blunt och Brendan Gleeson ger sina roller liv och gör filmen till en riktig adrenalinkick. Edge of Tomorrow är en spännande och underhållande sci-fi-film som kommer att få tittaren att sitta på kanten av sin stol.