Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

Brian May: It's America. They're puritans in public, perverts in private.

Bohemian Rhapsody är en hyllning till bandet Queen och deras legendariska sångare, Freddie Mercury. Filmen, regisserad av B, berättar historien om hur Queen trotsade stereotyperna och erövrade världen med sin musik.

Vi följer bandets resa genom deras ikoniska låtar och den otroliga uppgången till berömmelse. Men samtidigt kämpar Freddie Mercury med en destruktiv livsstil som hotar att splittra bandet. Trots detta lyckas de återförenas och gör ett triumfartat framträdande på Live Aid, vilket betraktas som ett av rockhistoriens mäktigaste ögonblick.

I rollen som Freddie Mercury ser vi Rami Malek, vars otroliga prestation ger liv åt sångarens karisma och energi. Lucy Boynton och Gwilym Lee spelar också roller som bandmedlemmar och bidrar till att skapa en stark kemi på skärmen.

Bohemian Rhapsody är en film som inte bara hyllar Queen och deras enastående musik, utan även berättar en historia om mod att vara annorlunda och utmana förutfattade meningar. En film som tar oss med på en hisnande resa genom musikhistorien och låter oss på nytt uppleva Queen’s magi och kraft.