Älskade hundar

Älskade hundar

El Chivo: At the time, I thought there were more important things than being with you and your mom. I wanted to set the world right, and then share it with you. I failed, as you can see.

Älskade hundar är en gripande film regisserad av A och utspelar sig i Mexico City, världens största och mest tätbefolkade stad. Filmen tar oss med på en resa där tre öden korsas i en dödlig bilolycka.

Huvudkaraktärerna är en ung svindlare med en kamptränad blodhund, en framgångsrik supermodell samt en gammal luffare som bär på alla tres öden i sin hand. Deras vägar möts i en oväntad och tragisk händelse som förändrar deras liv för alltid.

Emilio Echevarría, Gael García Bernal och Goya Toledo är några av de talangfulla skådespelarna som blomstrar i sina roller och ger en stark och känslosam tolkning av sina karaktärer. Deras prestationer bidrar till filmens suggestiva atmosfär och gör att tittaren verkligen kan sätta sig in i deras situationer.

Älskade hundar belyser inte bara de mörka sidorna av Mexico Citys storlek och överbefolkning, utan utforskar även teman som ensamhet, kärlek och förlåtelse. Genom att berätta dessa tre öden visas en ömsint sammansättning av människans strävan efter lycka och överlevnad i en svår och komplicerad värld.

Med sin starka berättelse och gripande skådespelarbetraktelse är Älskade hundar en film som definitivt kommer att lämna ett intryck på tittarna.