Regression

Regression

Bruce Kenner: I am starting to use my head again.

Filmen ”Regression”, regisserad av A, är en spännande kriminalhistoria som följer kriminalpolisen Bruce Kenner, spelad av Ethan Hawke, när han utreder fallet Angela. Angela, porträtterad av Emma Watson, anklagar sin egen pappa John Gray, spelad av David Thewlis, för att ha våldtagit henne.

Det som gör fallet ännu mer komplicerat är att John Gray erkänner sig skyldig trots att han lider av minnesförlust och inte kan komma ihåg händelsen. För att hjälpa honom att återuppleva sina minnen anlitas doktor Raines, en erkänd psykolog.

Det som uppdagas i takt med att John Gray återupplever sina minnen är en skrämmande och fasansfullt landsomfattande hemlighet som förbryllar och chockar Bruce Kenner. Filmen tar oss med på en mörk och psykologisk resa där sanningen gradvis avtäcks och förvandlar hela utredningen till något mycket större än vad Bruce Kenner kunnat föreställa sig.

Med en imponerande ensemble av skådespelare, inklusive Ethan Hawke, Emma Watson och David Thewlis, skapar ”Regression” en atmosfär av spänning och obehag med sitt mysterium som både förvirrar och fascinerar tittaren. Det är en film som tar oss djupt in i en värld av mörka hemligheter och får oss att ifrågasätta vad vi tror oss veta om både minnen och sanning.