Lucky Number Slevin

Lucky Number Slevin

Mr. Goodkat: Charlie Chaplin once entered a Charlie Chaplin look-alike contest in Monte Carlo and came in third; that's a story.

I filmen ”Lucky Number Slevin” regisserad av P, förlorar en enskild individ sin identitet och det leder till att Slevin hamnar mitt i en våldsam konflikt mellan två av stadens mest hänsynslösa brottslingar. Samtidigt blir han övervakad både av polisen och den fruktade yrkesmördaren Goodkat, spelad av Bruce Willis.

Slevin, porträtterad av Josh Hartnett, finner sig snart i en farlig och desperat situation där han tvingas kämpa för sitt eget liv. För att överleva och hitta en utväg, måste han navigera genom en virvel av mord, intriger och bedrägeri.

I hans kamp möter han olika skrupelfria karaktärer, en av dem är den skoningslöse maffiabossen Boss (Morgan Freeman) och den hänsynslösa gangstern The Rabbi (Ben Kingsley). Deras intensiva jakt på Slevin skapar spänningar och en eskalerande våldsvåg inom stadens undre värld.

Frågan är om Slevin kommer att lyckas komma undan innan de farliga krafterna får tag på honom. Med en cast som inkluderar erfarna skådespelare som Josh Hartnett, Morgan Freeman och Ben Kingsley, förväntas ”Lucky Number Slevin” erbjuda spänning, snabba vändningar och oförutsägbara ögonblick som får publiken att spänna sig i biostolarna.