The Haunting in Connecticut (2009)

Matt Campbell: Mom, if I die… Sara Campbell: No! You won’t. [she turns and hurries out of the room] Matt Campbell: [under his breath] … it’s not your fault.

The Haunting in Connecticut
  • Peter Cornwell
  • Virginia Madsen
  • Kyle Gallner
  • Elias Koteas

Dö! Dö! Dö! Det är i stora drag vad ”The Haunting in Connecticut” kör på. Ett schysst upplägg men desto sämre genomförande. Visst blir man rädd men där emellan kunde det lika gärna spelas hissmusik. Det här är tråkigt, förutsägbart och ja, omedvetet roande i all sin kalkonighet.

Filmtrailer för The Haunting in Connecticut

Baserat på en skrämmande sann historia, Lionsgate’s The Haunting i Connecticut diagram en familjs skrämmande, verkliga mötet med de mörka krafter det övernaturliga. När Campbell familjen flyttar till norra delen av staten Connecticut, lär de sig snart att deras charmiga viktorianska hem har en oroväckande historia: inte bara var huset ett förändrat begravningsbyrå där ofattbara handlingar inträffade, men ägarens klärvoajanta son Jona fungerat som en demonisk budbärare, vilket ger en gateway för andlig enheter att crossover. Nu obeskrivliga terror väntar, när Jona, pojken som kommunicerade med de döda, återvänder för att frigöra en ny typ av skräck om de oskyldiga och intet ont anande familj.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *