Gamer (2009)

[For the first time, Kable is speaking with Simon, his controller in the game] Kable: What are you, twelve? Simon: I’m seventeen, thank you. Kable: This is unbelievable! Why am I not dead yet? Simon: Because I am a bad-ass motherfucker.

Gamer
  • Mark Neveldine
  • Brian Taylor
  • Gerard Butler
  • Michael C Hall
  • Amber Valletta

Actionfilmen ”Gamer” är en orgie i stridsscener och klyschor. Snabba klipp och öronbedövande ljud är genomgående i denna moderna ”Gladiator”, men regissörerna vekar ha glömt bort att det behövs mer för att göra en bra film.

Filmtrailer för Gamer

Vi har alla sett filmer baserade på tv-spel, men filmer om videospel är en helt annat djur. Det är vad vi kommer att få 4 september när Gerard Butler krokar upp och pluggar i för den kommande filmen Gamer. Ställ i en värld där spel har gått till sin yttersta nivå – människor kontrollera andra människor på ett sofistikerat deathmatch, en sådan levande kött avatar, spelad av Butler, bestämmer han inte gillar livet av en spelkaraktär. Butler är ute efter att återfå sin frihet genom att ta ned den grymma registeransvarig för det mest populära spelet av tiden – Slayers. Här är trailern! Så kommer den här bli en blockbuster, eller kommer vi att leta efter en fuska kod för att transportera oss ut från teatern? Lösenordet till kommentarerna är ’ser ner’ – så låt oss veta vad du tycker. Tack för att titta! Spelar officiella filmtrailer ges tillstånd av Lionsgate. Gamer är planerad att slå biograferna den 4 September, 2009


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *